DMITRI CEBAN

мун. Кишинёв

Частный специалист

Был(-а) на сайте 18 часов назад

Masajul chinezesc Tui Na este o metodă terapeutică orientală, utilizată în China de peste 2000 ani. El diferă de tehnicile de masaj occidentale, în special datorită conceptului energetic pe care se bazează (armonizarea forței vitale Qi), dar și a multiplicității metodelor sale.
Prin efectuarea masajului și a tehnicilor Tui Na se urmărește restabilirea unui flux armonios al forței vitale Qiprin corp, permițînd astfel organismului să se vindece de la sine într-un mod natural.

Специализация

Услуги и цены

Массаж

  • Классический массаж
    200 MDL / сеанс
    Masajul chinezesc Tui Na este o metodă terapeutică orientală, utilizată în China de peste 2000 ani. El diferă de tehnicile de masaj occidentale, în special datorită conceptului energetic.
Стоимость услуг может зависеть от сложности работы. Точные цены узнавайте у специалиста.

Расположение

Chișinău, str. Sarmizegetusa, 92/1

Опыт и образование

Am avut ocazia în anul 2018 să fiu inclus într-un proiect legat cu Universitatea de Medicină Tradițională Chineză, din Gansu în orașul Lanzhou. Timp cît m-am aflat în China m-am familiarizat cu TuiNa, acupunctura și moxibustia. Desigur nu numai cunoștințele în TCM au fost pentru mine cele mai memorabile La interval de un an după călătoria în China și acumularea cunoștințelor de acolo am deschis un cabinet de masaj. În care practic tehnici manuale, kinetoterapie, masaj tradițional chinezesc – TuiNa. Apropo acest tip de masaj m-a interesat prin faptul că am avut o iluminare. Experiența mea de masor clasic din trecut mi-a demonstrat că am căzut victima epuizării fizice și profesionale.
Pe de altă parte, abordarea energetică a masajului Tuina depășește nivelul pur fizic al terapiei, oferind şanse mari de protejare a terapeutului împotriva preluării de informaţie patologică de la pacienţii săi. Astfel am aflat și practic această dibăcie cu mare drag avînd succese și rezultate impunătoare.

График работы

Понедельник09:00 - 21:00
Вторник09:00 - 21:00
Среда09:00 - 21:00
Четверг09:00 - 21:00
Пятница09:00 - 21:00
Суббота12:00 - 19:00
ВоскресеньеВыходной

Галерея

Отзывы