Dinu Malancea

мун. Кишинёв

Частный специалист

Был(-а) на сайте 9 месяцев назад

Sunt fotograf de nunta, familie si evenimente. Ador emotiile si zimbetele naturale. Am o mare placere sa particip in crearea amintirilor frumoase.

Специализация

Услуги и цены

Фото и видеосъёмка

 • Услуги фотографа
  Договорная
 • Классическая фотосессия
  600 MDL / услуга
 • Свадебная фотосессия
  4,000 MDL / услуга
 • Детская фотосессия
  600 MDL / услуга
 • Фотосъемка торжества
  Договорная
 • Обработка фотографий
  Договорная
 • Репортажная съемка
  Договорная
Стоимость услуг может зависеть от сложности работы. Точные цены узнавайте у специалиста.

Расположение

Chișinău, str. Vlad Țepeș, 3

Галерея

Отзывы

6

FOARTE MULTUMIT!

5.0
wwwasia199522682February 15

Sunt foarte multumita de ceia Cum lucrează este profesionist în acest Domeniu 👍.În primul rand este punctual , amabil ,vorbește calm e de o placereducere a te încrezi acestui om ... Pozele au esit superbe nici nu mam așteptat îți mulțumesc din suflet ... pentru minunea care o faci 👍🌹🌹

5.0
sasko-87February 10

Am avut bucuria si norocul (ca era disponibil in ziua aleasa de noi) sa il avem pe Dinu fotograf la nunta si apoi la botelul micutului nostru Alexandru, poze le primite sunt superbe. Desi vazusem multe din pozele realizate de Dinu si stiam cam la ce sa ne asteptam parca al noastre sunt cele mai faine.) Iti multumim pentru amintiri frumoase. Iti dorim mult succes in continuare. Esti cel mai bun fotograf.

5.0
Ana-Maria13February 08

Dinu,esti o persoana deosebit de talentata !! Am avut marea placere de a te avea in calitate de fotograf la cel mai important eveniment al nostru,pozele redau toate emotiile traite in acele momente de exceptie,fara nici o indoiala.Tu esti fotograful familei noastre,recomand cu mare incredere! Succese si multe noi realizari in domeniu !!

5.0
D1nusikkFebruary 06

Un fotograf profesionist. Stie sa transmita in imagini emotiile traite din clipele fericite ale vietii. il recomandam tuturor.

5.0
MoseaFebruary 06

Responsabil, calm, pune accentul pe calitate, isi iubeste meseria.

5.0
flavorFebruary 06