Sergiu Bacalu

мун. Кишинёв

Частный специалист

Был(-а) на сайте 7 часов назад

Scopul meu este de a oferi servicii de calitate, ce vin in intimpinarea dorintelor dumneavoastra in idea de a avea casa mult visata cu stilul, confortul, calitatea, functionalitatea si bunul gust necesar ori carui camin
Beneficiind de experienta acumulata oferim o gama larga de servicii.

Услуги и цены

Ремонт и отделка

 • Укладка плитки
  Договорная
 • Поклейка обоев
  Договорная
 • Выравнивание стен
  Договорная
 • Монтаж гипсокартона
  Договорная
 • Штукатурка
  Договорная
 • Декоративная штукатурка
  Договорная
 • Покраска
  Договорная
 • Заливка, стяжка полов
  Договорная
 • Настил паркета, ламината
  Договорная
 • Установка плинтусов
  Договорная
 • Монтаж натяжных потолков
  Договорная

Сантехнические работы

 • Установка унитаза
  Договорная
 • Установка мойки
  Договорная
 • Установка умывальника
  Договорная
 • Установка душевой кабины
  Договорная
 • Установка ванны
  Договорная
 • Установка смесителя, крана
  Договорная
 • Монтаж труб
  Договорная

Электромонтажные работы

 • Монтаж розетки и выключателя
  Договорная
 • Монтаж электропроводки
  Договорная
 • Монтаж осветительных приборов
  Договорная
 • Штробление
  Договорная
 • Прокладка кабеля
  Договорная
 • Монтаж электрощитов и автоматов
  Договорная
 • Установка электросчётчиков
  Договорная

Системы отопления

 • Установка радиатора отопления
  Договорная
 • Установка теплых полов
  Договорная
 • Установка водонагревателя
  Договорная
 • Демонтаж радиатора отопления
  Договорная
 • Монтаж водопроводной сети
  Договорная
 • Установка котла
  Договорная
Стоимость услуг может зависеть от сложности работы. Точные цены узнавайте у специалиста.

Расположение

Chișinău, str. Grenoble, 120

График работы

Понедельник09:00 - 18:00
Вторник09:00 - 18:00
Среда09:00 - 18:00
Четверг09:00 - 18:00
Пятница09:00 - 18:00
Суббота09:00 - 15:00
ВоскресеньеВыходной

Галерея

Отзывы

17

Dnul Sergiu va multumim pentru serviciile acordate, pentru reparatia calitativa, pentru ideiile DVS constructive si foarte practice. Pentru profesionalismul de care ati dat dovada in timpul reparatiei, de mega reduceri la materiale, Va suntem foarte recunoscatori ca neati ascultat dorintele si le-ati realizat, ca ati avut grija de fiecare detaliu. Sunteti un mester foarte bun si un om minunat! sa aveti parte doar de succes!

5.0
Sandu1996M08 25

Calitatea si rezultatele lucrarilor pe care le face sunt la nivel foarte inalt. Preturile corespund cu calitatea oferita. Suntem foarte multumiti! Recomandam cu incredere!!!

5.0
vicath3gr819M07 22

Cere prețuri ridicate, e scump!

3.0
ChnvrtbjkngrujvyjnguM07 19

Fara sa exagerez va anunt ca sunteti cea mai profesionista echipa in reparatii interioare!! Vreau sa multumesc intregii echipe in frunte cu dnul Sergiu pentru munca executata sirguincios si calitativ! Toata lumea spune ca sa faci reparatie iti trebuie nervi de fier, nu si atunci cind ai alaturi o echipa bravo si bine organizata! Pentru mine a fost o placere sa vad cum toate dorintele mele devin realitate, si casa mea devine o poveste! Va multumesc din suflet!

5.0
laura-cobzacM09 28

Sergiu, esti bravooo! Foarte bun specialist, un om muncitor si cu soviste! Lucrul a fost facut foarte bine, lucreaza atent si este foarte responsabil, am ramas foarte multumit!!!

5.0
viorica-babencuM09 26

Va recomand pe D-nu Sergiu ca un mester foarte profesional, me-a facut reparatie mai intii in apartamentul meu, apoi le-am facut si parintilor cu ajutorul lui, am ramas foarte multumit ,este o persoana de incredere,isi cunoaste bine meseria ,tot odata ca si dezainer va da un sfat bun, putini asa oameni au mai ramas in tara noastra. Va recomand pa Sergiu ,de care nu veti regreta si veti fi multumiti de calitatea lucrarilor si de atitudinea lui. Suces mult!

5.0
12321vM09 18

Наша семья выражает огромную благодарность Сергею и его бригаде за отлично проведенный ремонт нашей квартиры. Мы остались очень довольны! А задача стояла не простая: помимо отделки, предстоял перенос стен, замена всей электропроводки и полов. Сергей сразу рассказал, сколько будут стоить черновые материалы и не ошибся, что позволяло грамотно рассчитать наш бюджет. Делая наш ремонт, Сергей во всем шел нам навстречу, помогал и давал дельные профессиональные советы. Ремонт очень качественный!

5.0
borisnedelciuc1M09 17

Vreau sa zic si eu citeva cuvinte frumoase despre aceasta echipa care a facut casa visurilor noastre sa devina realitate.Am facut reparatie in primavara, am dat peste tot felul de oameni pina din intimplare mia zis vecina ca cunoaste niste mesteri foarte buni.Am stabilit o intilnire si am ramas placut surprinsa de consultatia Domnului Sergiu.Doar dupa asta am putut dormi linistita,stiam ca incredintez apartamentul meu unei echipe de profesionisti. .Din partea sigur ve-ti avea recomandari!

5.0
ElenaToma1M09 10

Dnul Sergiu împreună cu echipa sa sunt într-adevăr experți în domeniu. Am fost impresionată de profesioalismul lor. Am simţit într-adevăr că opinia şi dorinţele mele contează, toţi fiind foarte receptivi la doleanţele mele, iar rezultatul – casa mea – cel mai confortabil și placut lor din lume, așa cum mi-am dorit. Vă mulţumesc din suflet!

5.0
Maria-LisnicM08 20

promite si nu face.

1.0
sasarusuuuM08 18

От всей души хочу поблагодарить Сергея и его команду за проделанную работу! Сколько до этого не имел дела со строителями– сплошное разгильдяйство и халтура. Качество проделанной работы – выше всяких похвал. Работа с клиентом – потрясающая. Для себя я нашел именно тех людей, которым хочется доверять ремонт, которым не жалко платить деньги, и за которыми не придется ничего переделывать! Сергей, желаю процветания Вашему делу и сохранению того же уровня качества выполненных работ! Молодцы!

5.0
Nataly-1CM07 13

Am cautat foarte mult un mester bun, mam intilnit cu multi, dar dnul Sergiu a fost unicul care m-a inteles din prima ce anume imi doresc! Un mester bun, cu gust estetic, idei si sfaturi foaret bune! Am incheiat contract a doua zi dupa intilnirea noastra si imediat am mers dupa materiale, asa cum pentru mine era foarte important ca reparatia sa o terminam cat mai repede posibil! Mau bucurat foarte mult reducerile pe care le are prin magazine! Recomand la toti care isi doresc reparatie de calitate

5.0
140396M06 15

La fel de mulțumiți am rămas si noi. Deși, la început ne pierdeam din speranța că nu vom găsi pe cineva potrivit să ne înțeleagă gusturile si dorințele, pînă intr-un final am dat de Sergiu. La recomandarea unei cunoștințe, am apelat și am rămas nu doar mulțumiți dar și încîntați de rezultatul final.

5.0
MaryDecorM06 13

Sunt foarte multumit de reparatia facuta de dnul Sergiu! Punctual, respectuos si foarte calculat! La final am ramas prodund surprins cand am intrat sa iau lucru in primire, iar in apartament era o curatenie ideala! Cu toata increderea am sa il recomand la toti cunoscutii mei!

5.0
sergiudilionM06 09

Vreau sa multumesc intreaga echipa si mai ales Dnul Sergiu pentru profesionalism. In Moldova e greu de intilnit astfel echipe care fac reparatie si sunt cinstiti cu clienti.Pretul pe mine ma aranjat: nu este scump si nici ieftin, pretul optim, si cel mai important nu s-a schimbat la finele lucrului! Calitatea reparatiei - excelenta. Pe deplin satisfacut. Va multumim!

5.0
DumitruAM06 06

Спасибо за качественную работу! Мы очень рады, что обратились к Вам! Теперь рекомендуем его своим друзьям. Очень позитивный, добрый человек. И самое главное, отличный мастер! Сам предлагал разные идеи, варианты, как лучше сделать, помогал в выборе материалов! Еще раз, спасибо!

5.0
Diana-DanM05 31

Я очень довольна всей работой мастера!!! Человек слова,и бригада с хорошими помощниками.Советует во всем и всегда,работает очень оккуратно,грамотно.САМЫЙ ХОРОШИЙ МАСТЕР !!!Советую советую!!!!!!

5.0
irina-brasoveanuM05 31